Sus

Claas își extinde fabrica din Bad Saulgau

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Claas își extinde fabrica din Bad Saulgau

Claas își extinde fabrica din Bad Saulgau

Producătorul german anunță că, până în 2025, va investi 50 de milioane de euro în infrastructura fabricii sale și în instalațiile de producție din Bad Saulgau. Un nou centru logistic cu o suprafață totală de 9.500 m2 este în prezent în construcție.

Fabrica din Bad Saulgau – centrul de excelență al grupului Claas pentru recoltarea furajelor – are în prezent aproximativ 800 de angajați. Pentru a extinde capacitățile de producție ale acestei fabrici, Claas investește 50 de milioane de euro într-un nou centru logistic pentru producție, precum și în zone suplimentare de asamblare.

Una dintre primele faze ale proiectului a fost modernizarea procesului de producție a greblelor de împrăștiat Volto și de sistemelor de flux a materialului recoltat de pe combinele Jaguar prin transferarea acestora într-o nouă hală de asamblare a fabricii. „Bad Saulgau este mândru de ratingurile ridicate de satisfacție a clienților pe care le obțin produsele sale”, spune Uli Nickol, manager de amplasament și director general al Claas Saulgau GmbH, „Grație celei mai mari investiții de până acum în acest amplasament, avem ocazia de a moderniza și extinde facilitățile de producție de aici. Această fază marchează o etapă majoră pe foaia noastră de parcurs și pune bazele unei creșteri și dezvoltări viitoare.”

Portofoliul de produse din Bad Saulgau este în continuă dezvoltare; produsele devin mai mari, mai complexe și mai inteligente. Cerințele care rezultă de aici pentru producție sunt acum puse în aplicare și mai riguros, iar structurile existente sunt adaptate. Scopul este de a lucra mai eficient, de a crește frecvența ciclurilor și de a introduce o mai mare flexibilitate în sistem – fundamental pentru creșterea în continuare a volumelor de producție și adaptarea optimă la sezonul de recoltare al clienților din întreaga lume. Sunt esențiale planurile de asamblare cu flux optimizat, cu un nivel ridicat de standardizare, și procesele logistice optimizate, cum ar fi preluarea comenzilor și secvențierea. Toate lucrările sunt programate pentru finalizare până la sfârșitul verii 2025, când va fi instalat noul sistem de flux de materiale. Noua zonă logistică va fi construită în conformitate cu standardul de eficiență energetică KFW 40. În plus, întregul acoperiș va fi acoperit cu un sistem fotovoltaic de 950 kWp.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.