Program de lucru: 08:00 - 16:30
Sambata si Duminica - Inchis
sediu central: loc. Cauaceu
Soseaua Oradea-Marghita km 16
Contact:  +40 259 369 771
office@cauaceu.ro
Urmaneste-ne pe:
Sus
 

Valori

Agroind Cauaceu este unul dintre cei mai mari producători de semințe certificate de cereale de toamnă din zona de nord-vest a României. Compania noastră vă oferă o gamă variată de pesticide, îngrășăminte și semințe certificate, consultanță tehnică, precum și comercializarea de cereale.

Viziune

Strategia noastra pune in centrul intregii noastre activitati fermierul. In acest fel, gandim ca fermierii, pentru fermieri, si dezvoltam solutii integrate pentru culturi care să răspundă exigențelor reale. Prin vasta noastră experiență în tehnologia semințelor, agrofarmacie și combaterea buruienilor, bolilor și dăunătorilor ocupăm o pozitie de top in sectorul nostru de activitate, promovand solutii integrate ce maximizeaza profitabilitatea unei firme agricole si satisfac cerintele agroalimentare ale pietei.
about-1
about-2

Valori

Intreaga noastra activitate se desfasoara in stransa legatura cu valorile pe care ni le asumam. Agroind Cauaceu se prezinta ca un partener de referinta, care poate sa furnizeze un suport adecvat diferitelor exigente ale tuturor celor care aleg sa practice agricultura moderna. Mizam pe inovatie, calitate, profesionalism, respect, integritate si performanta, pentru a produce mai mult si mai bine.
Profesionalism

In cei peste 25 de ani de activitate, Agroind Cauaceu s-a dedicat multiplicarii, procesarii si comercializarii semintelor de cereale si rapita, ceea ce ne-a propulsat in randul celor mai titrate companii de seminte la nivel national. Suntem onorati de acest fapt, la fel de mult pe cat ne simtim datori sa ne ridicam intotdeauna la inaltimea asteptarilor partenerilor nostri.

Inovatie

Agricultura a creat bazele civilizatiei umane, iar inovatiile aduse azi in agricultura ar putea salva insasi civilizatia. Promovam creativitatea echipei noastre si, in colaborare cu clientii si partenerii nostri, transformam ideile stralucite din mediul stiintific si comercial in noi solutii concrete, cautand tot timpul rezolvarea optima, care sa fie avantajoasa atat pentru agricultori cat si pentru mediul inconjurator.

Respect

Stim ca respectul se castiga in timp si se pastreaza greu, de aceea cautam in permanenta sa respectam toate promisiunile pe care le facem. Suntem constienti ca succesul partenerilor nostri ne garanteaza mentinerea in randul companiilor de top din domeniu si aduce cu sine respectul fata de compania noastra. Toti fermierii isi doresc sa faca profit, la fel cum isi doreste si Agroind Cauaceu.

Calitate

Comercializam seminte certificate, de calitate, pentru culturi de calitate. Diversitatea culturilor de care ne preocupam (porumb, cereale paioase, flaorea-soarelui si rapita), echipamentele pe care le utilizam si cunostintele de care dispunem fac din Agroind Cauaceu partenerul de incredere al fermierilor ardeleni.

Integritate

Ne concentram toate fortele si toata energia pentru a cladi noi relatii si crea un intreg invingator, scop in care promovam o abordare constructiva in orice situatie. Aducem impreuna oameni, idei, resurse, tehnologie si un mod de lucru bine structurat pentru a realiza o agricultura performanta in zona de nord-vest a Romaniei. In fiecare zi, 500 de fermieri se bazeaza pe noi.

Performanta

Obtinem rezultate excelente, in linia cel mai bune standarde de referinta. In viitorul apropiat, agricultura va trebui sa concilieze performantele de productie, economice, de mediu inconjurator si sociale. Agroind Cauaceu si-a stabilit strategia si perspectivele pentru a contribui la evolutia agricuturii romanesti spre sisteme de productie multiperformante in zona de nord-vest a Romaniei.