Program de lucru: 08:00 - 16:30
Sambata si Duminica - Inchis
sediu central: loc. Cauaceu
Soseaua Oradea-Marghita km 16
Contact:  +40 259 369 771
office@cauaceu.ro
Urmaneste-ne pe:
Sus
 

Servicii

Agroind Cauaceu va ofera cea mai variata gama de pesticide, ingrasaminte si seminte certificate, consultanta tehnica precum si comercializarea de cereale.
Seminte

Agroind Cauaceu multiplica samanta de la cele mai mari companii detinatoare de soiuri de cereale. In total, Agroind Cauaceu comercializeaza peste 30 de soiuri de grau de toamna, triticale, orz de toamna si orzoiaca de toamna. Pe langa soiurile de mai sus, Agroind Cauaceu comercializeaza seminte certificate de rapita, floarea soarelui si porumb de la cele mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

Comert

De peste 14 ani, Agroind Cauaceu face comert cu ingrasaminte chimice, seminte, pesticide si cereale. Odată cu diversificarea activitatii, societatea a facut mari investitii din fonduri proprii si fonduri SAPARD şi FADR, investitii care se ridica la cifra de 4.000.000 euro, in achizitia de masini si utilaje agricole performante, mijloace de transport de mare tonaj, construirea de spatii de depozitare, precum si modernizarea celor existente.

Conditionare seminte

In anul 2010 a fost data in folosinta statia de conditionare a semintelor de cereale din localitatea Diosig, o investitie moderna in valoare de aproximativ 1.000.000 euro. Agroind a obtinut dreptul de multiplicare in fermele proprii a semintelor importate de la companii de renume mondial. Astfel, fermierii din vestul tarii au posibilitatea de a achizitiona seminte de calitate exceptionala, cu un potential de productie deosebit.

Combustibil ecologic

Brichetele ecologice Vulcan sunt un combustibil solid, cu un continut relativ scazut de umiditate, obtinute din paie tocate marunt si presate la temperatura inalta. Aceste modele de brichete sunt caracterizate prin practicitatea lor si prin puterea lor calorica ridicata. In scopul de a garanta eficacitatea si perfectiunea brichetelor Vulcan, confectionarea acestora este incredintata tehnicienilor specializati de la societatea Confectionare Brichete, cu sediul in Diosig.

Depozitare seminte

Prin cresterea capacitatii de stocare a cerealelor la peste 80.000 de tone, prin bazele de depozitare din localitatile, Cauaceu, Diosig, Arpasel, Tinca si Oradea, cat si prin punerea in functiune a statiei de conditionare a semintelor, Agroind devine în anul 2017 principalul comerciant din domeniul agricol al zonei de vest a tarii.

Livrare input-uri

Pentru livrarea input-urilor și a cerealelor catre clienii, compania dispune de o flota compusa din 10 autocamioane de 24 de tone pentru transport cereale si marfa. Transportul feroviar reprezinta o noutate in livrarea input-urilor, iar Agroind Cauceu tranziteaza, din anul 2014, peste 200 de tone de marfa pe zi, pe calea ferata.

Fitofarmacie

Agrifarm reprezintă soluția optima oferita micilor fermieri: reteaua de cinci fitofarmacii de la Diosig, Cauaceu, Nusfalau, Valea lui Mihai si Salonta pune la dispozitia acestora, in functie de necesitati, seminte, pesticide si cereale de o calitate superioara in ambalaje mici.

Exploatarea terenului agricol

In prezent, societatea noastra lucreaza 4.500 hectare de teren, impartite pe cinci puncte de lucru: Diosig, Cauaceu, Arpasel, Martihaz si Tinca. Exploatarea intregului teren este usor de realizat datorita parcului de utilaje existent.