Silozul din Oradea are o capacitate de depozitare de 47.000 tone
In anul 2012, Agroind Cauaceu a achizitionat silozul din Oradea cu un spatiu de depozitare de 47.000 de tone, dubland capacitatea de stocare a companiei din acel moment. In incinta silozului, graul, orzul, triticalele, porumbul, rapita si floarea soarelui sunt cantarite si atent verificate in laboratorul propriu. In functie de sortimentul analizat, se determina din proba prelevata umiditatea, corpul strain, greutatea hectolitrica si glutenul. Ulterior, cerealele vor fi descarcate si depozitate in functie de categorie intr-una din cele 32 de celule.
Agroind Cauaceu celebreaza anual Ziua Graului si Ziua Porumbului, doua evenimente de anvergura si cu un impact major in relatia companiei cu fermierii. In anul 2016, cele doua evenimente agricole au ajuns la cea de-a noua editie, fiind cele mai importante evenimente organizate de Agroind Cauaceu in calitate de distribuitor si producator de seminte certificate. De asemenea, in fiecare an, compania organizeaza diverse simpozioane si intalniri cu partenerii, pentru a se asigura ca nivelul de satisfactie al acestora este pe masura eforturilor depuse.
Gratie unui management de top, a investitiilor permanente si a permanentei dezvoltari, Agroind Cauaceu a realizat o crestere constanta a cifrei de afaceri de la 30 de milioane de euro in 2011, la 47 de milioane de euro in 2013, respectiv 55 de milioane de euro in anul 2016.
Strategia companiei noastre pune in centrul intregii noastre activitati fermierul. In acest fel, gandim ca fermierii pentru a dezvolta solutii integrate pentru culturi care sa raspunda exigentelor reale. Prin vasta noastra experienta in tehnologia semintelor, agrofarmacie si combaterea buruienilor si daunatorilor ocupam o pozitie de top in sectorul nostru de activitate, promovand solutii integrate ce maximizeaza profitabilitatea unei firme agricole si satisfac cerintele agroalimentare ale pietei. Agroind Cauaceu se prezinta ca un interlocutor de referinta, care poate sa furnizeze un suport adecvat diferitelor exigente ale tuturor celor care aleg sa practice agricultura moderna, in pas cu timpurile, mizand pe inovatie, calitate si profesionalism, pentru a produce mai mult si mai bine.