Sus

APIA despre subvențiile fermierilor care lucrează terenuri în arendă

Agroind Cauaceu SA / Articole  / APIA despre subvențiile fermierilor care lucrează terenuri în arendă

APIA despre subvențiile fermierilor care lucrează terenuri în arendă

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a făcut un anunț important pentru fermierii care au terenuri în arendă. Printr-un comunicat de presă, agenția informează că arendatorul, concedentul, locatorul şi/sau comodantul nu beneficiază de plăţi pentru terenul/animalele arendat(e), concesionat(e) închiriat(e) și/sau împrumutate spre folosință nici în 2018

Mai mult, fermierii care beneficiază de rentă viageră pentru suprafeţele arendate/înstrăinate conform Legii nr.247/2005 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, cu modificările şi completările ulterioare, nu beneficiază de plata pentru terenul arendat/înstrăinat.

APIA a făcut aceste precizări în contextul în care începând de mâine – 1 martie, începe depunerea cererilor unice de plată, campanie ce se va derula  în perioada 1 martie – 15 mai la Centrele judeţene/locale APIA şi la Centrul Municipiului Bucureşti. Ministrul agriculturii, Petre Daea, a atras atenția azi, 28 februarie, că nici în acest an termenul de 15 mai nu va fi prelungit cu perioadă în care se aplică penalizări.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.