Sus

365 FarmNet lansează aplicația 365Pocket destinată agricultorilor

Agroind Cauaceu SA / Articole  / 365 FarmNet lansează aplicația 365Pocket destinată agricultorilor

365 FarmNet lansează aplicația 365Pocket destinată agricultorilor

Cu aplicația mobilă 365Pocket, germanii de la 365FarmNet pun la dispoziția agricultorilor o adevărată agendă de exploatare digitală, disponibilă gratuit pe iOS și Android. Cu această aplicație, agricultorii pot înregistra rapid, simplu și într-o manieră exhaustivă, pe propriul smartphone, toate activitățile pe care le fac în ferma lor. Toate datele pot fi apoi exportate în format CSV, pentru a fi partajate tuturor partenerilor fermierilor.

Ce oferă aplicația 365FarmNet?

Crearea exploatației, înregistrarea culturilor, varietăților, îngrășămintelor și produselor fitosanitare, a materialului și a personalului, toate aceste detalii vă stau la dispoziție direct pe telefonul dumneavoastră mobil.

Înregistrarea activităților: utilizatorul își înregistrează intervențiile trecute sau pe cele pe care intenționează să le facă și are o perspectivă de ansamblu și la zi asupra propriei exploatații agricole.

Partajarea datelor: tot ce este înregistrat este exportabil în format CSV. În acest mod, fermierul își poate salva rapoartele de activitate pe computerul personal, pe care le poate partaja ulterior partenerilor săi.

Cu ajutorul aplicației 365Pocket, fermierii pot reduce considerabil notițele luate de mână, fapt ce reduce riscul de uitare sau de pierdere a datelor. În plus, fiecare agricultor care nu este inițiat poate intra rapid, simplu și gratuit în domeniul agriculturii digitale beneficiind de un mediu ce evoluează permanent. Toate evoluțiile inovatoare vor completa, în timp, versiunea actuală a aplicației. Cât despre agricultorii care vor dori să treacă la noi etape în digitalizarea exploatației lor, aceștia vor avea acces la alte soluții specifice pe care 365FarmNet le oferă în mod gratuit.

Azi, 365FarmNet vă oferă posibilitatea gestionării propriei ferme, înregistrării lucrărilor și datelor zilnice, precum și conectarea materialului agricol. Toate acțiunile pot fi făcute prin intermediul unui tablou de bord, modelul fiind dezvoltat pentru producțiile vegetale, gestionarea parcului de mașini agricole și creșterea animalelor.

Concret, 365FarmNet funcționează pe două nivele de utilizare. Primul, cu acces gratuit, le oferă fermierilor posibilitatea de a-și introduce datele pentru a le analiza. Aceștia mai pot înregistra și proprii asociați și salariați, materialul agricol disponibil și intrările. Cel de-al doilea nivel de utilizare oferă posibilitatea accesării modulelor partenerilor. Acestea pot fi înregistrate lunar și costul lor depinde de numărul de hectare înregistrate în platformă. Un calculator disponibil în platformă dă fiecăruia posibilitatea să-și estimeze necesitățile.

365FarmNet

365Pocket Download

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.