Sus

Case IH lansează Optum 340 CVX Drive

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Case IH lansează Optum 340 CVX Drive

Case IH lansează Optum 340 CVX Drive

Case IH își completează gama de tractoare de vârf Optum cu Optum 340 CVX Drive. Seria are acum patru modele, acoperind o gamă de putere de la 250 la 340 CP. Deși oferă cu aproape 30 CP mai multă putere decât Optum 300, Optum 340 beneficiază de aceeași greutate și de același rezervor GNR (630 litri).

Fabricat în fabrica Case IH din St. Valentin, Austria, la standarde stricte de calitate, tractorul Optum 340 CVX Drive este ideal pentru arat, pregătirea patului germinativ, plantat sau remorcat în timpul recoltării, am echipat Optum CVX cu cele mai noi sisteme pentru a garanta tracțiune maximă pe câmp şi manevrare şi frânare eficiente pe drum. Oferind cele mai înalte niveluri de confort și performanță, are acum una dintre cele mai silențioase cabine de pe piață și o serie de tehnologii avansate, inclusiv telematică avansată AFS Connect. Acest lucru aduce beneficii suplimentare datorită portalului AFS Connect, oferind servicii conectate pentru o perioadă mai lungă.

Modelele de tractoare din această gamă sunt propulsate de un nou motor diesel cu 6 cilindri și capacitatea cilindrică de 6.7 litri, care a fost proiectat pentru a dezvolta puteri ridicate la turații scăzute și a optimiza eficiența consumului de carburant. Motorul este echipat cu sistemul de post-tratare având la bază Tehnologia Hi-eSCR only pentru eficiență maximă de ardere și pentru a putea respecta normele de emisii Stage IV. Transmisia cu variație continuă CVX permite rularea lină a acestor modele de tractoare cu viteze cuprinse între 0 și 50 km/h (cu funcția ECO activată).

Modelul de baie de ulei a motorului reprezintă elementul central al tractorului. Acest model compact reduce greutatea permițând o masă totală a autovehiculului de 16.000 kg și o sarcină utilă de până la 5.500 kg. Astfel, clientul poate să adauge balast dacă este necesar sau să utilizeze unelte grele în față și în spate.

Dr. Solveiga Kalinauskaite, Product Marketing Manager, declară în comunicatul de presă: „Optum 340 CVXDrive, noul nostru model de top în acest segment, îndeplinește perfect cerințele marilor întreprinderi agricole și contractante agricole care au nevoie de un tractor cu un raport mare putere-greutate care îi oferă versatilitatea de a prelua o gamă largă de sarcini.”

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.