Sus

Lemken lansează noua generație de camere de control IC-Light+

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Lemken lansează noua generație de camere de control IC-Light+

Lemken lansează noua generație de camere de control IC-Light+

Compania germană Lemken anunță lansarea unei noi generații de camere de control – IC-Light+ – pentru mașinile de prășit Steketee, care înregistrează și intervalul de infraroșu apropiat. Acest lucru facilitează identificarea culturilor cu un conținut ridicat de albastru în frunză. Prin urmare, este mai potrivită pentru controlul mecanic al buruienilor la ceapă, praz, broccoli sau varză roșie.

Camera înregistrează gama de culori RGB și distinge în mod fiabil între tonurile de verde și roșu. Datorită modului de auto-învățare, sistemul învață constant în practică. Deoarece noua cameră IC-Light+ recunoaște acum bine și nuanțele de albastru, pot fi identificate și afișate mai bine plantele tinere, în special, sau plantele cu o structură foarte fină.

Camera IC-Light+ este operată prin intermediul terminalului IC-Light. Acest lucru permite prășirea până la 2 centimetri la viteze de deplasare de până la 15 km/h. O cameră poate recunoaște până la cinci rânduri de cultură în același timp și controlează direcția mașinii de prășit între rânduri.

Despre Lemken
LEMKEN GmbH are la nivel global reputația unei companii vizionare, cu o contribuție importantă pentru dezvoltarea agriculturii durabile într-un mod profitabil. De-al lungul celor 240 de ani parcurși de la înființare, LEMKEN GmbH, o companie de dimensiuni medii, oferă soluții pentru provocările agricole de astăzi și de mâine. Gama include mașini de prelucrare a solului, semănători, mașini de prășit, distribuitoare de îngrășăminte și soluții inteligente pentru gestionarea datelor agricole.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.