Sus

E-Terry prezintă un robot cu trei brațe reglabile

Agroind Cauaceu SA / Articole  / E-Terry prezintă un robot cu trei brațe reglabile

E-Terry prezintă un robot cu trei brațe reglabile

Robotul E-Terry este construit de compania germană cu același nume. Acest utilaj are o putere de 48 volți și o lățime variabilă. Are trei brațe și este capabil să se adapteze la mai multe stadii de cultivare. Înălțimea suportului de echipament este reglată prin intermediul unei tije filetate pe fiecare braț și poate ajunge astfel până la 125 cm. Lățimea are patru poziții de bază cu maximum 2,50 m. În funcție de necesități este posibila schimbarea unora dintre elementele din aluminiu.

„Suntem încântați să participăm la expoziția FIRA din acest an și să prezentăm robotul nostru E-Terry. Vrem să profităm de această oportunitate pentru a intra în legătură cu alte părți interesate din sectorul roboticii agricole în scopul de a crea împreună noi funcții și pentru a integra noi aplicații,” a declarat Martha Wenzel, CEO E-Terry.

Robotul este echipat cu baterii de 6 litiu de 7 kg. Acestea sunt prezentate sub forma unor valize care sunt foarte ușor de schimbat. În funcție de teren, suspensiile sunt reglabile. Pliat, robotul poate fi transportat într-un vehicul utilitar mic. Poziționarea în câmp se face printr-un semnal RTK. Greutatea lui este de 195 kg. Pentru moment este prevăzut doar cu o grapă cu dinți, dar există planuri de adaptare a mai multor echipamente.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.