Sus

Expoziția germană Agritechnica este anulată și în 2022

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Expoziția germană Agritechnica este anulată și în 2022

Expoziția germană Agritechnica este anulată și în 2022

Organizată de regulă în cursul lunii noiembrie în anii impari, Agritechnica, expoziția ce trebuia să aibă loc la Honovra în noiembrie 2021, a fost amânată în prima fază până în februarie 2022. Din păcate, pandemia de Covid-19 și mai ales apariția variantei Omicron au dus la anularea celei mai mari expoziții internaționale de tehnică agricolă. Organizatorii germani au făcut anunțul luni, 13 decembrie 2021.

DLG, asociația organizatoare a evenimentului, a anunțat oficial anularea expoziției Agritechnica 2022, cel puțin a versiunii fizice a acesteia, din cauza noului val de Covid-19 și a propagării rapide a variantei Omicron în Germania și în întreaga Europă. Potrivit comunicatului oficial, situația de criză sanitară i-a determinat pe organizatori să anuleze ediția din 2022. Vă amintim că o serie de companii de anvergură mondială anunțaseră că nu vor participa la această ediție, între care John Deere, Joskin sau JBC.

„Cu regret, am constatat că, în urma deteriorării situației pandemice din ultimele săptămâni și a reglementărilor oficiale actuale rezultate, a apărut o situație excepțională, justificată, în care nu mai este posibilă desfășurarea fără probleme a Agritechnica. Împreună cu Asociația de Mașini Agricole VDMA și consiliul consultativ al târgului și în urma numeroaselor discuții cu expozanți și vizitatori, am decis, prin urmare, să anulăm Agritechnica de anul viitor. Am luat această decizie respectând responsabilitățile noastre față de sănătatea și siguranța tuturor. Regretăm profund anularea. Mulți dintre expozanții, partenerii, vizitatorii și membri noștri, precum și întreaga echipă DLG, au investit deja în pregătiri ample. Accentul nostru este acum pe pregătirea Agritechnica 2023, precum și a celorlalte evenimente și târguri comerciale naționale și internaționale marca DLG care sunt programate pentru anul viitor”, a declarat Dr. Reinhard Grandke, Chief Executive Officer la DLG.

Din cauza precedentelor valuri de Covid-19, DLG a decis în martie 2021 să amâne expoziție prevăzută inițial pentru noiembrie 2021 până în februarie 2022. Dacă evenimentele vor reveni la un curs normal, următoarea ediție a Agritechnica se va desfășura în perioada 12 – 18 noiembrie 2023.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.