Sus

AGCO intenționează să cumpere Appareo Systems

Agroind Cauaceu SA / Articole  / AGCO intenționează să cumpere Appareo Systems

AGCO intenționează să cumpere Appareo Systems

Constructorul de materiale agricole AGCO a anunțat semnarea unui acord pentru achiziționarea companiei Appareo Systems, specializată pe dezvoltarea de programe și materiale electronice. Grupul AGCO, cunoscut ca proprietar al mărcilor Fendt, Valtra și Massey Ferguson, a inițiat procedura de cumpărare a companiei Appareo Systems. Aceasta are sediul în Dakota de Nord (Statele Unite) și mai deține un birou de design la Paris. Soluțiile oferite de Appareo sunt axate pe dispozitive și sisteme de comunicare, monitorizare, detectare, urmărire și control utilizate în industria agricolă și aviație, precum și în alte afaceri off-road. Inteligența artificială, camere și senzori de înaltă precizie se regăsesc între competențele companiei.

„Appareo a dezvoltat o organizație de clasă mondială, cu capacități excepționale de a rezolva problemele extrem de complexe ale clienților în domenii tehnologice emergente”, a declarat Eric Hansotia, președintele și directorul executiv al AGCO. „Vedem Appareo ca pe un excelent plus pentru sprijinirea furnizării de soluții inteligente de înaltă calitate pentru fermierii noștri, pentru a maximiza atât experiența utilizatorului cât și profitul acestuia. Achiziționarea companiei Appareo ne îmbunătățește portofoliul și talentul pe măsură ce punem în aplicare strategia noastră de a oferi soluții tehnologice avansate fermierilor din întreaga lume.”

Tranzacția full-liner-ului în echipamente agricole va fi finalizată în luna ianuarie 2022. Grupul intenționează să păstreze echipele celor de la Appareo și să mențină operațiunile și sediul companiei, aflat în Fargo, precum și biroul de la Paris.

Comunicatul de presă

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.