Sus

La peste 1% boabe sparte, John Deere vă rambursează!

Agroind Cauaceu SA / Articole  / La peste 1% boabe sparte, John Deere vă rambursează!

La peste 1% boabe sparte, John Deere vă rambursează!

John Deere garantează utilizatorilor modelelor din seria S700 o cotă de boabe sparte inferioară lui 1% pentru recolta de grâu din 2020. „Dacă această cifră este depășită, clientul va primi o compensație pentru pierderile excesive, echivalentă prețului la tona de grâu pierdut”, anunță  constructorul. Dacă doriți să participați, este suficient să intrați pe site-ul producătorului www.myjohndeere.deere.com și să vă înscrieți. În acest mod, constructorul vrea să dovedească funcționalitățile de automatizare și de fluiditate a tratamentului grâului de către combinele sale.

Sistemul de reglare automată a ratei de alimentare pentru seria S, botezat „HarvestSmart”, a fost integrat în sistemul de reglare a mașinii. Prin acesta, se automatizează viteza de lucru și sarcina motorului în parametri optimi de funcționare la nivelul paielor, boabelor sparte sau pierderilor.

O altă inovație a combinelor din seria S700, începând din anul 2020, este că se ia în calcul vântul din lateral. „Vântul din lateral poate avea un impact semnificativ asupra distribuției reziduurilor emanate de combine. Acesta este motivul pentru care, din 2020, mașinile din seria S700 își vor regla în mod automat unghiul de împrăștiere. Noul sistem AutoSwap se bazează pe o tehnologie GPS pentru detectarea sensului de mers al combinei și inversarea automată a schemei de dispersie în momentul când combina se întoarce la capătul parcelei și pornește în sens opus”, declară constructorul.  

Pentru noile mașini, sistemul de calibrare automată a senzorului de masă, denumit Active Yield, va beneficia de un nou senzor de umiditate pentru a avea o precizie mai mare. De altfel, calibrarea și datele de randament și de umiditate vor fi integrate în mașină. Active Yield reprezintă singurul sistem de pe piață de calibrare automată a senzorului de masă. Astfel, după 5 descărcări ale buncărului, prin intermediul celor 3 senzori din buncăr, combina asigură măsurarea precisă a producției. Ajustarea integrată a combinei (ICA 2) asigura ajustarea automată a combinei, în funcție de o țintă presetată pentru pierderi și corpuri străine din buncăr. Toate aceste informații vor putea fi consultate de la distanță prin JDLink Connect și portalul MyJohnDeere.com. Pentru moment, acest serviciu este oferit timp cinci ani.

Combinele din seriile W și T vor fi echipate cu display-ul 4640 GreenStar, de generația a patra. Reglarea parametrilor combinei se face tot din consola Commandarm, dar toate celelalte funcții pot fi comandate de pe display-ul 4640, în special ghidajul, documentarea, transferul de date și pilotarea automată MachineSync a ansamblului tractor/remorcă ce însoțește combina.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.