Sus

Massey Ferguson anunță lansarea unei game de tractoare din seria S „Limited Edition”

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Massey Ferguson anunță lansarea unei game de tractoare din seria S „Limited Edition”

Massey Ferguson anunță lansarea unei game de tractoare din seria S „Limited Edition”

După cum sugerează și numele, gama de tractoare din seria S va fi disponibilă în cantități limitate. La fel ca în cazul modelelor sale emblematice din trecut, constructorul mizează pe succesul seriei și speră că aceasta va fi prețuită de colecționari. Mașinile sunt disponibile pentru comandă din luna iulie. Acestea oferă un design exclusivist și distinctiv, reflectând moștenirea mărcii de 175 de ani. Interior cabină și cutie cadou personalizate pentru fiecare client.

Următoarea expoziție Sima, ce va avea loc în luna noiembrie, va fi o oportunitate de a sărbători împlinirea a 175 de ani a mărcii alături de clienți. Vor fi expuse tractoarele în ediție limitată și alte activități sunt planificate la stand. În fiecare săptămână, va fi dezvăluit un eveniment istoric al mărcii Massey Ferguson, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra mașinilor și inovațiilor producătorului de la lansarea sa în 1847 de către Daniel Massey de la Massey Manufacturing Company. La sfârșitul anului, brandul va invita proprietarii de tractoare Massey Ferguson să-și partajeze fotografiile în timpul unui concurs, o oportunitate de a câștiga cadouri. Massey Ferguson va primi grupuri în modul VIP pentru prezentări într-un spațiu dedicat din stand.

Toate modelele de mare putere din seria S sunt disponibile, în ediție limitată, pentru piețele europene și din Orientul Mijlociu. Finisajul Exclusive va fi standard pe gamă, iar utilajele vor fi personalizate la uzina din Beauvais.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.