Sus

John Deere oferă un plus de putere combinelor sale

Agroind Cauaceu SA / Articole  / John Deere oferă un plus de putere combinelor sale

John Deere oferă un plus de putere combinelor sale

John Deere a realizat o actualizare de design pentru gama sa de combine de furaje din seriile 8000 și 9000. Principalele evoluții privesc modelele din seriile 8000, 8100, 8200 și 8300, care beneficiază acum de mai multă putere. Motorul de 9 l al noului model 8100 dispune acum de mai multă putere, în timp ce noul model 8200 are un motor mai puternic de 13,5 l în locul predecesorului său de 9 l. Modelul 8300 a primit, de asemenea, un upgrade substanțial de cai putere pentru a completa portofoliul. Pe lângă un efort zilnic de întreținere mai mic, facilitat de mai puține puncte de acces care sunt mai ușor de accesat, a fost îmbunătățită eficiența carburantului și a DEF. Creșterea de putere a modelelor din seria 8000 este completată de noul model 8300, a cărui putere maximă este de 505 cp în loc de 490 cp cât avea până acum.

Modelul Premium KP™ dispune de pereți rezistenți cu garnitură BusaClad* în loc de crom, este disponibil cu o gamă de dinți de fierăstrău și a fost actualizat cu role noi mai puternice. Se poate obține o calitate excelentă a furajului la orice lungime de tocare și o durata de viață mai lungă a rolelor Dura Line™ la un volum mai mare. Piesele Dura Line™ rezistente la uzură înseamnă mai mult timp de funcționare și un control mai bun al costurilor: garniturile pentru fluxul recoltei și barele de forfecare Dura Line™ Plus pentru toate recoltele durează de 4 ori mai mult. Cât despre gestionarea inteligentă a furajelor, HarvestLab™ 3000 măsoară și documentează atât materia uscată, cât și constituenții în timp real pentru o analiză de precizie a calității furajelor.

În ceea ce privește modelele de mare putere, principala evoluție privește seria 9700. Aceasta oferă capabilități de top în materie de analiză a recoltelor și documentare, o calitate excelentă a furajelor, grație unui procesor de boabe excepțional de robust – toate acestea susținute de motoare extrem de puternice, inclusiv noul JD18X. Pe lângă eficiența îmbunătățită a consumului de carburant, efortul zilnic de întreținere este, de asemenea, redus, deoarece acum există mai puține puncte de acces, mai ușor de accesat.

Echipate cu un melc cu diametrul mare de 80 cm, cu spiralele melcului mai mari de 20 cm și cu 6 bare cu dinți de 6,5 mm, noile ridicătoare seria R sunt proiectate pentru o productivitate ridicată. Pentru a vă asigura că vă puteți bucura de performanțe maxime în sezoanele următoare, modelul 30R dispune, de asemenea, de o transmisie fără lanț și de piese de uzură pentru sarcini grele care reduc costurile de întreținere.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.