Sus

New Holland câștigă premiul Good Design Award 2020

Agroind Cauaceu SA / Articole  / New Holland câștigă premiul Good Design Award 2020

New Holland câștigă premiul Good Design Award 2020

Inginerii de la New Holland din Zedelgem (Belgia) au primit o recompensă pentru munca depusă la aspectul și productivitatea presei de baloți dreptunghiulari Big Baler 1290. Datorită aspectului său, care parcă vrea să înghită hectarele, mașina a fost deja recompensată cu medalia de argint pentru inovație și cu premiul Machine of the Year 2020 în cadrul ultimului târg Agritechnica.

Construită în centrul de la Zedelgem, în Belgia, presa de baloți dreptunghiulari seduce profesioniștii datorită aspectului său modern și integrat. Pentru Carlo Lombardo, președintele New Holland Agriculture primirea acestor premii, care sunt o recunoaștere a capacității companiei New Holland Agriculture de a pune inovația în serviciul agricultorilor este o onoare. „Big Baler 1290 HD arată cât de benefică este colaborarea între echipa de concept industrial de la CNH Industrial și echipa noastră de inginerie de produs. Aceasta ne oferă posibilitatea de a vedea exact care este performanța mașinilor noastre.”

David Wilkie, director de design industrial CNH, a adăugat: „Viziunea de proiectare pentru BigBaler 1290 High Density provine din natură, inspirată de liniile curgătoare ale culturilor pe măsură ce se leagănă pe câmpuri. Încorporează viziunea naturală a fluxului, denotată de liniile sale sinuoase și elegante, care încapsulează funcționalitatea mașinii și sporesc eficiența componentelor acesteia.” New Holland BigBaler 1290 High Density este conceput pentru a oferi eficiență și productivitate. Produce baloți cu o densitate cu până la 22% mai mare decât presele de balotat convenționale mari, crescând semnificativ eficiența transportului și a manipulării balotului.

Gama introduce cutia de viteze unică SmartShift, câștigătoare a unei medalii de inovație de argint Agritechnica, care oferă o pornire ușoară, rezultând un confort mai mare pentru operator și o protecție la suprasarcină pentru transmisia tractorului.

Confortul operatorului este îmbunătățit și mai mult cu o nouă interfață intuitivă, cu ecran tactil mare IntelliView IV. O gamă de funcții automate, cum ar fi tehnologia IntelliCruise, care reglează automat viteza tractorului în raport cu randamentul recoltei, sporesc și mai mult productivitatea. Toate caracteristicile avansate ale BigBaler 1290 High Density au ca rezultat o eficiență remarcabilă în teren, cu mai puțini baloti pe câmp și mai multe tone transportate în fiecare încărcare a remorcii. Pe scurt, productivitate mai mare economisind timp și costuri de transport.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.