Sus

New Holland va fi sponsor oficial al Turului Italiei 2022

Agroind Cauaceu SA / Articole  / New Holland va fi sponsor oficial al Turului Italiei 2022

New Holland va fi sponsor oficial al Turului Italiei 2022

New Holland Agriculture a anunțat la finele săptămânii trecute că va fi sponsor oficial al Turului Italiei 2022. Marca îi va însoți pe cei mai buni cicliști din lume pe șoselele din Italia și din alte țări de-a lungul celor 21 de etape ale primului mare tur ciclist al anului.

„Suntem entuziasmați de această sponsorizare. New Holland este cunoscută pentru rețeaua sa extinsă și relația strânsă cu clienții, iar prin această colaborare, în cele trei săptămâni ale Turului Italiei, vom fi alături de numeroșii fani și comunități rurale care urmăresc această competiție cu pasiune. Vom fi alături de ei pe drumurile țării, susținând împreună pe cei mai buni cicliști din lume de-a lungul călătoriei lor prin mediul sate și orașe”, a declarat Sean Lennon, Vice Președinte Europe New Holding Ag.

Turul Italiei este una dintre prestigioase curse de ciclism de trei săptămâni care au loc în fiecare an, de obicei prima din sezon, urmată de Turul Franței și de Turul Spaniei. Ajuns la cea de-a 105-a ediție, Giro a debutat în 1909. Ediția din 2022 va începe de la Budapesta pe 6 mai și va continua apoi în Ungaria pentru primele trei etape înainte de a se muta în Italia. Marea cursă italiană se va încheia pe 29 mai, când piloții au finalizat cele 21 de etape programate.

„Sponsorizarea Turului Italiei este o potrivire perfectă pentru New Holland”, a adăugat Carlo Lambro, Președintele Brandului New Holland, „În principal pentru că împărtășește cu New Holland valorile de putere, inovație, determinare, pasiune și durabilitate care sunt în centrul a tot ceea ce facem. Prin această colaborare cu un eveniment sportiv care are un număr atât de mare de urmăritori în întreaga lume, cu mulți fani inclusiv între fermieri, marca New Holland va câștiga o mare expunere prin inovația, tehnologia avansată și performanța pe care le oferă clienților.”

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.