Sus

Tractoarele Case IH Puma Multicontroller devin AFS Connect

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Tractoarele Case IH Puma Multicontroller devin AFS Connect

Tractoarele Case IH Puma Multicontroller devin AFS Connect

După Puma CVX Drive cu transmisie variabilă continuu prezentat la ultimul Sima, acum versiunile Multicontroller beneficiază de actualizarea gamei de bază Case IH. Puma 185, 200 și 220 Mutlicontroller devin astfel AFS Connect.

Acestea sunt propulsate de un motor cu șase cilindri FPT de 6,7 litri cu 4 supape, cu sistem de injecție carburant sub presiune mare, cu rampa comuna și cu turbosuflanta wastegate asigură performanță, cuplu, consum eficient de carburant, care furnizează 185 până la 220 CP, în funcție de model. Puterea maximă cu Power Management ajunge de la 224 la 260 CP. După cum indică versiunea Multicontroller, transmisia este PowerDrive Full Powershift, care oferă 19 trepte înainte și 6 în marșarier. Toate modelele beneficiază de un sistem inovator de management al puterii, care crește puterea în timpul transportării sarcinilor grele sau al deplasării cu viteză mare. Acest sistem inteligent de control al motorului este disponibil pentru toate opțiunile de transmisie.

La fel ca CVX Drive-urile înaintea lor, Puma Multicontroller au o cabină echipată cu noul interior Case IH. Acesta din urmă este echipat cu terminalul AFS 1200 de 12 inch, o cotieră revizuită și joystick. Cu cotiera Multicontroller și joystick-ul Case IH, modelele Puma Multicontroller așează în partea dreaptă a operatorului toate funcțiile-cheie de operare. Powershift și Powershuttle pot fi operate cu butoanele de pe Multicontroller, la fel și carligul din spate și una din supapele montate în spate. Ecranul tactil AFS 1200 este echipat și cu butoane de comenzi rapide către cele mai utilizate meniuri.

Fermierul poate opta pentru trei sisteme de suspensie a cabinei din care să aleagă: o versiune mecanică, o soluție hidraulică semi-activă sau suspensia numită „AVS integral”. Acesta din urmă se adaptează în funcție de sarcina pe legăturile față și spate.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.