Sus

Agritechinca recompensează influencerii agricoli

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Agritechinca recompensează influencerii agricoli

Agritechinca recompensează influencerii agricoli

Pentru al doilea an consecutiv, Expoziția germană de mașini agricole va acorda premii fermierilor care oferă o imagine bună a agriculturii pe rețelele de socializare. Cine vrea să primească trofeul Agri Influencer Award 2023? Acest premiu creat de organizatorii expoziției Agritechnica, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG), își propune să premieze fermierul care exercită cea mai mare influență asupra publicului larg prin canalul său de comunicare sau contul său de pe rețelele de socializare.

Ca să aplicați, trebuie să trimiteți dosarul pe site-ul DLG pentru versiunea germană înainte de 17 septembrie 2023 și pentru versiunea internațională în limba engleză. Ceremonia de premiere va avea loc pe 16 septembrie 2023 la Hanovra în cadrul petrecerii tinerilor fermieri de la expoziția Agritechnica. Anul acesta, competiția este organizată în șase categorii, dintre care trei pentru vorbitori de germană și trei pentru participanții internaționali:
YouTuberul internațional;
YouTuberul vorbitor de limba germană;
Instagrammer sau Facebooker internațional;
Instagramer sau Facebooker vorbitor de germană;
Tiktoker-ul internațional;
Tiktokerul vorbitor de germană.

Criterii de selecție
Juriul, format din experți internaționali, își va baza selecția pe următoarele criterii: domeniul de aplicare, calitatea conținutului, creativitatea prezentării, alegerea temelor, implementarea temelor în cuvinte și imagini, evidențierea diversității agriculturii, echilibrul conținutului, interacțiunea cu comunitatea. Anul trecut, germanul Thomas Adresen a câștigat premiul pentru cel mai bun influencer cu canalul său TikTok, unde relatează viața de zi cu zi a fermei sale de lapte din nordul Germaniei.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.