Sus

Valtra lansează farurile de lucru personalizabile

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Valtra lansează farurile de lucru personalizabile

Valtra lansează farurile de lucru personalizabile

Tractoarele Valtra pot fi echipate cu diferite faruri de lucru controlabile de la distanță. Valtra Unlimited a prezentat un nou sistem de lumini de lucru cu LED care le permite operatorilor de tractor să-și personalizeze sistemul de lumini de lucru. Operatorul poate alege temperaturile de culoare, de la galben cald 2.700 K până la albastru rece 6.500 K. Intensitatea luminii este, de asemenea, reglabilă de la 0 la 2.900 de lumeni.

De asemenea, este posibil să controlezi toate farurile de la o telecomandă sau o aplicație specială pentru mobil. Cu toate aceste funcții, utilizatorii își pot alege propriul nivel de lumină și culoare în funcție de condițiile de lucru. Versatilitatea sistemului constă în faptul că utilizatorii își pot găsi propriul nivel de lumină și culoare preferat pentru lucrul în diferite condiții. De exemplu, atunci când lucrați în condiții de zăpadă, praf sau ceață, o temperatură mai scăzută a culorii produce mai puțină strălucire.

Petri Loukiala, Senior Manager, Brand Management Unlimited Operations la Valtra, subliniază beneficiile de siguranță ale utilizării sistemului: „Știm că operatorii de tractoare lucrează adesea în condiții dificile și au nevoie de iluminare sigură pentru mediul lor de lucru. Cu sistemul de lumini de lucru Valtra Unlimited, aceștia pot atinge exact nivelul de lumină potrivit de care au nevoie și pot evita să-și obosească ochii sau să-i orbească pe alți utilizatori de vehicule. Acum operatorii își pot ajusta configurația luminii cu ușurință și în mod inteligent chiar și din afara tractorului, cu propriul telefon inteligent.”

Sistemul de faruri de lucru Valtra Unlimited a fost introdus pentru prima dată pentru noua generație a șasea Seria S a Valtra la Agritechnica în septembrie 2023. Sistemul este acum disponibil pentru toate comenzile noi din Seria N, Seria T și Seria Q.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.