Sus

Climate FieldView – o platformă pentru maximizarea producției

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Climate FieldView – o platformă pentru maximizarea producției

Climate FieldView – o platformă pentru maximizarea producției

Pentru recolta din 2022, Climate FieldView, platforma digitală Bayer, oferă un kit de productivitate care poate fi montat pe toate combinele, indiferent de marcă și anul de vânzare. Kitul face posibilă instalarea unui senzor de productivitate și umiditate pe mașinile care nu sunt echipate încă cu acesta.

Cu această ofertă, agricultura de precizie este la îndemâna tuturor fără să fi nevoie să reînnoiți flota de echipamente. Datele sunt preluate în timp real, fermierul accesează cu ușurință hărțile sale de producție precum și alte date referitoare la istoricul parcelei pentru a-și îmbunătăți rutele de cultivare.

FieldView Drive este un dispozitiv hardware din interiorul cabinei, care se conectează la portul de diagnoză CAN, preluând atât datele de la utilaj, cât și cele din teren. Compatibilitatea FieldView Drive continuă să se extindă. Fermierul își instalează unitatea FieldDrive și antena GPS a kit-ului și poate transfera direct toate informațiile pe o tabletă, prin Bluetooth. Greutatea și conținutul de umiditate al boabelor sunt înregistrate în fiecare secundă cu ajutorul senzorilor instalați pe mașină. Performanța recoltării este cartografiată la metru pătrat.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.