Sus

John Deere lansează programul Expert Check 7 +

Agroind Cauaceu SA / Articole  / John Deere lansează programul Expert Check 7 +

John Deere lansează programul Expert Check 7 +

Producătorul american lansează un program specific de inspecție pentru utilajele cu o vechime de peste 7 ani precum și o marcă de piese adaptate acestor utilaje.

Întârzierea livrării, lipsa de componente și creșterea prețurilor sunt factori care pledează în favoarea creșterii duratei de viață a mașinilor dintr-o fermă. Pentru a asigura cea mai bună funcționare posibilă, întreținerea regulată este esențială, dar mașinile cu o vechime de peste 5 ani sunt în general excluse din toate dispozitivele puse în aplicare de producători. Pentru a depăși acest neajuns, John Deere lansează Expert Check 7 +, un program de inspecție modelat după Expert Check-ul mașinilor recente, dar care vizează utilajele cu o vechime de peste 7 ani.

Expert Check 7+ include o verificare globală de 140 de elemente. Este disponibil pentru tractoarele John Deere din seriile 6, 7 și 8, pulverizatoare autopropulsate, prese de balotat și combine din seriile C, W și T. În același timp, John Deere a lansat o nouă marcă de piese numită „Alternatives”. Aceste piese sunt dezvoltate special pentru mașinile mai vechi care sunt utilizate cu mai puțină intensitate și, prin urmare, mai puțin supuse uzurii.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.