Sus

Pöttinger anunță lansarea aplicației Harvest Assist

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Pöttinger anunță lansarea aplicației Harvest Assist

Pöttinger anunță lansarea aplicației Harvest Assist

Aplicația informează operatorul tractorului despre starea parcelelor, indicând care dintre acestea sunt gata pentru următoarea etapă de recoltare.
Producătorul austriac Pottinger anunță lansarea aplicației Harvest Assist, care ajută la simplificarea și optimizarea logisticii în timpul recoltării furajelor. Toți cei implicați au acces gratuit la aplicație, care poate fi descărcată pe Android și iOS. În aplicație, portofoliul de utilaje constă din vagoane de încărcare, greble, cositoare sau presa de balotat. Toți cei implicați în fiecare etapă a procesului au o imagine de ansamblu asupra stadiului muncii. Suprafețele pe care se lucrează pot fi create, atribuite diferitelor cuplaje și actualizate de către diferiți actori. Instrumentul oferă astfel o vizualizare clară a locației câmpurilor dar și a stării curente a acestora (cosite, tunse, greblate sau recoltate).

Algoritmul care calculează secvența optimă de recoltare este deosebit de inovator. Pe display sunt suprapuse volumele de recoltare, precum și performanța de compactare. Acest lucru oferă operatorilor de tractor informații despre secvența optimizată de recoltare, astfel încât să livreze recolta la intervale regulate și să evite vârfurile de livrare. Datorită afișajului intuitiv al câmpurilor individuale din aplicație, este ușor pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu ferma să găsească fiecare câmp și să conducă rapid înapoi folosind sistemul de navigație integrat.

De îndată ce fiecare etapă este terminată, operatorul tractorului poate schimba starea câmpului. Aceasta oferă o vedere structurată a câmpurilor care sunt pregătite pentru etapa următoare. Aplicația este disponibilă în engleză, germană, franceză, poloneză și cehă.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.