Sus

Pöttinger cumpără MaterMacc Spa.

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Pöttinger cumpără MaterMacc Spa.

Pöttinger cumpără MaterMacc Spa.

Austriecii de la Pöttinger au anunțat într-un comunicat de presă că au achiziționat producătorul italian de semănătoare de precizie MatterMac Spa. Achiziția a fost finalizată pe 7 noiembrie 2022. MaterMacc, cu sediul central în San Vito al Tagliamento, în nordul Italiei, este cunoscută pentru gama sa de semănătoare mecanice și pneumatice și în special pentru semănătoare și sape de precizie.

Prioritatea celor de la Pöttinger a fost să se doteze cu noi tehnologii pentru piețele sale. Firma austriacă și-a stabilit obiectivul de a continua să-și dezvolte tehnologiile existente la standarde înalte și de a folosi cât mai bine sinergiile cu compania italiană. MaterMacc are în prezent 80 de angajați. Acordul prevede ca Pöttinger să preia întreaga forță de muncă. Continuitatea în expertiză este principalul argument invocat. Într-o primă fază, marca, rețeaua de vânzări și service și furnizarea de piese de schimb vor rămâne neschimbate. În același timp, Pöttinger va contribui cu know-how-ul său pentru a îmbunătăți fiabilitatea și robustețea utilajelor.

Potrivit lui Gregor Dietachmayr, purtător de cuvânt al managementului: „Această achiziție ne duce cu un pas mai aproape de viitor. Produsele inovatoare pentru agricultura modernă și pasiunea angajaților MaterMacc se încadrează perfect în lumea Pöttinger.”

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.