Sus

Bayer caută produsele de mâine pentru protecția plantelor

Agroind Cauaceu SA / Articole  / Bayer caută produsele de mâine pentru protecția plantelor

Bayer caută produsele de mâine pentru protecția plantelor

Începând din 12 ianuarie 2021, Bayer invită cercetătorii din întreaga lume să „să trimită noi compuși de protecție a plantelor prin noul program Testing4Ag”. „Ambiția Bayer Crop Science este să dezvolte noua generație de produse de protecția plantelor, răspunzând atât nevoilor fermierilor, cât și ale societății, cu un impact mai mic asupra mediului, spune Rachel Rama, directorul de cercetare Small Molecules al companiei. Nu putem face asta singuri, orice ajutor este binevenit și de aceea lansăm Testing4Ag.”

„Bayer este lider în cercetare și dezvoltare în agricultură și ne angajăm să conducem viitorul agriculturii prin oferirea de soluții inovatoare și durabile la problemele cu care se confruntă fermierii atât astăzi, cât și mâine”, a declarat Bob Reiter, șeful Cercetare și Dezvoltare la Divizia Bayer Crop Science. „Testing4Ag va combina ideile transformatoare ale cercetătorilor de pionierat cu cunoștințele, experții și resursele Bayer, fără a prelua proprietatea asupra proprietății intelectuale cu care participanții contribuie.” „La Bayer Crop Science credem că fiecare inovație se realizează prin colaborare”, adaugă Simon Meachling, responsabil pe inovație la Bayer.

Testing4Ag este executat în parteneriat cu Halo și va ajuta oamenii de știință să învețe mai multe despre proprii compuși prin teste și rezultate transparente. Compușii trimiși vor fi evaluați prin teste biologice de ultimă generație împotriva unei game largi de agenți patogeni ai plantelor, specii de buruieni, dăunători, insecte și nematode și/sau vectori. Rezultatele testelor vor fi partajate direct participanților care le pot folosi liber în continuarea cercetării. În continuarea angajamentului față de inovarea deschisă, cercetătorii și instituțiile lor își vor păstra toate drepturile asupra potențialei proprietăți intelectuale generate prin programul Testing4Ag.

Pentru a afla mai multe despre Testing4Ag sau pentru a trimite materiale spre examinare, vă rugăm să vizitați www.Testing 4Ag.com. Înscrierile trebuie să fie făcute până la 31 martie 2022 pentru a fi luate în considerare.

Fara comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.